Türk Eczacıları Birliği 44. Olağan Genel Kurulu Ardından

Değerli Meslektaşlarım,

Türk Eczacıları Birliği seçimleri sona erdi ve yeni bir dönem başladı. Bu seçimde, iki farklı ekibin yarıştığı ortamda, yönetimde uyum ve işbirliğinin önemine vurgu yaparak karma bir liste oluşturuldu. Şimdi ise güç birliği yaparak, sektörde karşılaştığımız sorunlara odaklanma zamanı geldi.

Her iki ekibin bir araya gelerek oluşturduğu bu karma liste, farklı görüş ve yetenekleri birleştirme amacı taşıyor. Eczacılık camiası olarak, bu birlikteliği güçlendirmeli ve ortak hedeflere odaklanarak mesleğimizi daha ileri taşımalıyız. Seçimlerin geride kalmasıyla birlikte, artık hepimizin uyum içinde çalışma vaktidir.

Bu noktada, Türk Eczacıları Birliği 2. Başkanı olarak görevlendirilen Edirne Eczacı Odamızın eski başkanı ve delegemiz Ecz. Cenk KES'i tebrik etmek istiyorum. Kendisi, bu süreçte ve öncesinde gösterdiği başarı ve güvenle bu önemli göreve layık görülmüştür. Edirne Eczacı Odası Başkanı olarak, Ecz. Cenk KES'in sektöre ve odamıza katkılarına hep birlikte şahit olduk. Türk Eczacıları Birliği'nin 2. Başkanı olarak görev alacak olması, sadece şahsına değil, aynı zamanda Edirne Eczacılarını da gururlandırmaktadır.

Ecz. Cenk KES'in yeni görevinde de başarılarına tanık olacağımıza inanıyorum. Türk Eczacıları Birliği'nin daha da güçlenerek, eczacılık alanındaki sorunlara çözümler üretmeye devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Hep birlikte, sektörümüzü daha ileriye taşıma yolundaki bu önemli adımlarda birlikte çalışacak olmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum.

Sağlıklı günler dilerim.

Saygılarımla,