TEBEOS Eğitimi

Sayın Üyemiz;

Türk Eczacıları Birliği tarafından üyelerimizin kullanımı için hazırlanan TEBEOS (TEB Eczane Otomasyon Sistemi) programının Bölge Eczacı Odalarına ve üyelerine tanıtımı için eğitim verilecektir.
Eğitim programı ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda yer almaktadır.

- Eğitim , Türk Eczacıları Birliği Bilgi İşlem Birimi Personeli ve Tepe Teknolojik Hizmetler Personeli tarafından verilecektir.
-Eğitime, bölgede faaliyet gösteren eczanelerin sahibi ve/veya sorumlu müdürü eczacılar ile eczacı teknisyenleri katılabilecektir.
-Eğitim toplantılarının ardından ,katılımcı üyelerimize TEBEOS programı cd'si dağıtılacaktır.
- Verilecek olan eğitim ,üyelerimiz için meslek içi eğitim kapsamında değerlendirilecek olup,eğitim sonrasında katılımcı üyelerimize sertifikaları gönderilecektir.

Odamızdaki eğitim 09 Aralık 2007 Pazar günü yapılacaktır.Eğitim yeri ve saati katılımcı sayısına göre ayrıca duyurulucaktır.
Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin ekteki formu doldurarak 30 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadarOdamıza iletmeleri gerekmektedir.Bilgilerinize rica ederim.

Ecz. BülentVarel
Başkan

Ek dosya için tıklayınız...