2007 SGK SÖZLEŞMESİNİN SON TESLİM TARİHİ 31.07.2007 DİR

2007 YILI Sosyal Güvenlik Kurumu tip sözleşmeleri (SSK, BAĞ-Kur , Emekli Sandığı ) Odamızda Mevcut olup, 150,00 YTL karşılığında Odamızdan veya temsilciliklerimizden temin edebilirsiniz. Sözleşmenin Kuruma SON TESLİM TARİHİ 31.07.2007 dir.

Üsküdar SSK yetkilileri ile yapılan görüşme sonucunda,sözleşmelerini Odamız aracılığıyla göndermek isteyen meslektaşlarımızınbizzat kendisinin kaşe ile birlikte Odamıza veya bölge temsilcililerimize gelip sözleşme formunu Yönetim Kurulu temsilcisinin huzurunda imzalaması istenmiştir ( Buna göre 2007 SGK sözleşmesini Oda?mız aracılığı ile gönderecek meslektaşlarımızın sözleşmelerini : Odamız merkezinde veya Keşan ve Uzunköprü Bölge Temsilciliklerinde imzalamaları gerekmektedir.)Ayrıca isteyen meslektaşlarımız Odamızdan temin edecekleri sözleşme formu ve "sözleşmeye engel yoktur" yazısı ile birlikteistenen tüm belgeleri hazırlayıp bizzat SSK İstanbul Sağlık İşleri İl Müdürlüğü'ne müracaat edebilirler.
Bu durumda, sözleşmelerini Odamız aracılığıyla göndermek isteyen;

Merkez İlçe, Lalapaşa, Süloğlu, Havsa İlçeleri?ndeki meslektaşlarımız20 Temmuz Cuma 09.00 ? 17.00 saatleri arasında Oda Merkezimizde,
Uzunköprü ve Meriç İlçelerindeki meslektaşlarımız 20 Temmuz Cuma 09.00 ? 11.00 saatleri arasında Uzunköprü Bölge Temsilciliğinde ,
Keşan , İpsala, Enez İlçelerindeki meslektaşlarımız 20 Temmuz Cuma 09.00 ? 11.00 saatleri arasında Keşan Bölge Temsilciliğinde,

sözleşmelerini Oda Yönetim Kurulu?ndan görevli bir eczacının huzurunda imzalayıp, ekte istenen belgeler ile teslim etmeleri gerekmektedir.

YÖNETİM KURULU

SÖZLEŞME EKİ BELGELER ( SSK ile anlaşması olan Meslektaşlarımız)
Eczacıya ait;

6. İkametgah belgesi,
7. Sözleşme metni,
8. Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden onaylı form (SUT EKİ-3/B),
9. İmza sirkülerinin noter onaylı örneği.

NOT:
1- İLK KEZ SÖZLEŞME YAPACAK OLAN Meslektaşlarımız 31.07.2007 tarihi mesai bitimine kadar SSK Üsküdar Sağlık İşleri İl Müdürlüğü?ne ŞAHSEN başvurarak 2007 SGK sözleşmesini teslim etmeleri gerekmektedir.

2- İstenen belgelerde eksiklik olması durumunda evraklar eczacıya iade edilecek, eczacının kendisi tarafından Kuruma şahsen başvurulacaktır.