Cezaevi Sözleşmeleri Hakkında

Sayın Üyemiz,

- 23/10/2019 tarihinde odamız sayfasındaki duyuru çerçevesinde Cezaevleri içinsözleşme talep eden meslektaşlarımız, sözleşmelerini 08 Kasım 2019ve 11 Kasım 2019 tarihlerindeki koli teslimi sırasında temin edebilirler.

- Sözleşmeler her bir cezaevi için50 TL'dir.

- Sözleşme formlarının 13 Kasım 2019Çarşamba günü mesai bitiminekadarEczacı Odamıza / Bölge Temsilcilerineteslim edilmesi gerekmektedir.

- Cezaevleri reçetelerinin karşılanması usul ve esasları, Medula Ekranında yapılması gereken provizyon işlemleri ve faturalandırma işlemleri hakkında 13 KASIM 2019 Saat:16:00'da Oda binamızda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Katılım oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek için önemlidir. Uzunköprü'deki meslektaşlarımız konu hakkında bölge temsilcilerinden bilgi alabilirler.

- Sözleşme başlangıç tarihi, sözleşme yenileme yapanlar için 1 Nisan 2019, ilk kez yapanlar için ise sözleşmenin yapıldığı tarih olacaktır.

İlk defa sözleşme yapmak için gerekli belgeler:

- Kimlik fotokopisi
-Ruhsat fotokopisi
-İmza sirkülerinin noter onaylı örneği
-Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni
-E-Devlet üzerinden veya mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan onaylı2018 yılıEk-5satış hasılat formu(7143 Sayılı Kanun ile stok affından yararlanılmış ise Vergi Dairesi onaylı olması gerekmektedir.)
-Eczacı Odasından alınan yeni tarihli "sözleşmeye engel yoktur" belgesi
-Dilekçe (Ekte örneği mevcuttur.)

Sözleşme yenilemek için gerekli belgeler:

- Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi
-Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni
-Eczacı Odasından alınan yeni tarihli "sözleşmeye engel yoktur" belgesi
-Dilekçe(Ekte örneği mevcuttur.)

Ek dosya için tıklayınız...