NİSAN KOLİ TESLİMİ HK.

01- 30 NİSAN 2019dönemi SGK faturalarını Odamız aracılığıyla göndermek isteyen üyelerimiz kolilerini

21 MAYIS 2019 SALI günü09:30-16:30 saatleri arasında Oda binamızda,
20 MAYIS 2019 PAZARTESİgünü09:30-12:00 saatleri arasında Keşan İlçesindeGökhan Eczanesi Yanı Çolak Cafe,
20 MAYIS 2019 PAZARTESİ günüsaat 13:00-15:30 arası Uzunköprü Çağla Eczanesi'nde teslim edebilirler.

KOLİLERİN HAZIRLANMASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR;

- SGK Koli Takip Programını aşağıdaki adrese tıklayarak çalıştırabilirsiniz.

-SGK Vergi Numarası (7750409379) ve Vergi Dairesi (Çankaya Vergi Dairesi) fatura üzerinde ilgili yerlere yazılmalıdır.

Fatura Adresi:
T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu BaşkanlığıGenel Sağlık Sigortası GenelMüdürlüğü ANKARA

- A ve B grubu reçeteler mutlaka ayrı kolilere veya zarfa konmalıdır.

- Kolilerin üzerine 'A GRUBU' -'B GRUBU' olduğu mutlaka yazılmalıdır.

- Koli ebatları ,iç düzeni ve koli teslimi mutlaka aşağıdaki gibi olmalıdır.

Buna göre;

KOLİ İÇİNE:
3 Adet SGK Döküm Özet Bilgisi
3 Adet ( 1 asıl,2 fotokopi) fatura;fatura fotokopilerine eczacı tarafından ''aslı gibidir.'' onayı yapılacaktır.
3 Adet SGK Döküm Listesi konacak.
Reçeteleri döküme göre sıralanacak ve sıra numaraları üzerlerine yazılacaktır.

KOLİ KAPAĞINA:
1 Adet SGK Döküm Özet Bilgisi .(DÖKÜM LİSTESİ OLMAYACAK)

ŞEFFAF POŞET İÇİNE:
1 Adet SGK Döküm Özet Bilgisi
1 Adet SGK Fatura fotokopisi (''aslı gibidir.''onaylı)
4 adet SGK Koli Takip sisteminden alınan ''Rezervasyon ve Taahhütname formu''

-Koli yan kapağına 'DÖKÜM NUMARASI' ve 'SGK ECZANE SİCİL NUMARASI'(1822****) görünür bir şekilde yazılmalıdır.

-Ayrıca koli teslimi sırasında Odamıza hitaben yazılmış taahhütname (Ek-1) sorumlu eczacı tarafından doldurulup, kaşe basılıp imzalanarak Odamıza teslim edilecektir.

- Yurtdışı Faturası teslim dilekçesi örneği Ek-2 ' tedir.-Koliler kullanılırken reçete sayısına uygun ebatta koli seçilmelidir.Yurtdışı kolilerinde, hasta adlarını içeren icmal listesinden 1 örnek (ek-3) koli üzerine de eklenecektir.

-Yukarıdaki koşulları taşımayan ,uygun hazırlanmayan koliler 'KESİNLİKLE TESLİM ALINMAYACAKTIR.'

-Özellikle depo ve tıbbi mümessiller aracılığı ile gönderilen kolilerde çok fazla eksiklik olmakta ve her defasında uyarılmasına rağmen bu eksiklikler süreklilik arzetmektedir.Bu nedenle depo çalışanları ve tıbbi mümessiller kanalıyla gönderilen koliler teslim alınmayacaktır.

A GRUBU,B GRUBU VE C GRUBU SIRALI DAĞITIM REÇETE VE EVRAKLARININ TESLİMATINI42 CM.*30 CM BOYUTLARINDA ZARF İLE; EĞER EVRAKLAR BU ZARFA SIĞMIYORSA EVRAKLARIN SIĞABİLECEĞİ EN İNCE KOLİ (TABAN BÜYÜKLÜĞÜ 40 CM*29 CM OLAN MAVİ RENKLİ) İLE ;C GRUBU KAN ÜRÜNÜ REÇETE VE EVRAKLARININ TESLİMATINITABAN BÜYÜKLÜĞÜ 40 CM* 29 CM OLAN KIRMIZI RENKLİ KOLİ İLE ;C GRUBU YURTDIŞI REÇETE VE EVRAKLARININ TESLİMATINITABAN BÜYÜKLÜĞÜ 40 CM.*29 CM.OLAN MAVİ RENKLİ KOLİ VEYA 42 CM.*30 CM.BOYUTLARINDA ZARF İLE;İADE REÇETE VE EVRAKLARININ TESLİMATINI42 CM*30 CM.BOYUTLARINDA ZARF İLE YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

ÖNEMLİ NOT:

ARŞİVLEMEDE SORUN YAŞANMAMASI İÇİN REÇETE TESLİMATINDA KULLANILAN KOLİLERİN TABAN BÜYÜKLÜĞÜ 40 CM.X29 CM.ÖLÇÜLERİNDE OLMALIDIR.

Kolilerini kendisi teslim edecek üyelerimiz teslimatlarını SGK Göztepe Birimine yapmalıdır.

Bilgilerinizi rica ederim.