Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Duyurusu Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 15.05.2019 tarihinde (bugün) yayımlanan duyuruda;

6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda nüfus kriterine tabi olan eczacılara ait başvurularıneys.titck.gov.tradresinden erişilebilecek olan Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden15/05/2019-13/06/2019tarihleri arasında alınacağı ve eczacı yerleştirme işlemi yapılacağı yayımlanmıştır.

Başvuru sahiplerinineys.titck.gov.tradresi üzerinden belgelerini eksiksiz olarak eklemelerinin ardından, EYS’ye eklenen belgelerin asılları ile birlikte en geç13/06/2019tarihi mesai bitimine kadar İl veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine giderek başvurularını onaylatmaları gerektiği, başvuru sahipleri tarafından gerektiğinde destek almak içineyssistem@titck.gov.tre-posta adresine ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ