13.Bölge Erzurum Eczacı Odası Ağrı İl Temsilciliği Açılışı

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cem Mercül, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Kubilay Aydın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Serdar Türkaydın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Mehmet Emin Beyaz, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Hasan Buminhan Yavuz, Erzurum Eczacı Odası tarafından, Ağrı İl Temsilciliği’nin açılışı için 25 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilen törene katıldılar.

Erzurum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Hakan Özcan, Erzurum Eczacı Odası Genel Sekreteri Uzm. Ecz. Haluk Yaşar ve Erzurum Eczacı Odası yöneticileri ile bölgede faaliyet gösteren meslektaşlarımızın katıldığı törende, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak bir konuşma yaptı.