TEB - HAFTALIK BÜLTEN

Değerli Meslektaşımız,

Birlik olarak, halk sağlığını korumak ve geliştirmek, mesleğimizin gelişimine katkı sunmak ve mesleğimizi geleceğe taşımak, meslektaşlarımızın mesleklerini severek ve yüksek bir iş doyumu ile icra etmelerini sağlamak için çalışıyoruz.

Tüm faaliyetlerimizi ve mesleğimize ilişkin bilgilendirmeleri, düzenlediğimiz toplantılar, Bölge Eczacı Odalarımıza gönderdiğimiz yazılarımız, resmi internet sitemiz, Birliğimize ait sosyal medya hesapları, TEB Haberler ve MİSED aracılığıyla tüm meslektaşlarımız ile paylaşıyoruz.

Bugünden itibaren Birlik olarak faaliyetlerimizi ve mesleğimize ilişkin bilgilendirmeleri haftalık olarak meslektaşlarımız ile paylaşmamızı sağlayacak bir fikri hayata geçiriyoruz:

TEBÜLTEN:Türk Eczacıları Birliği Haftalık Bülteni

TEBÜLTEN;bir haftalık süre içerisinde Birliğimiz tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri ve mesleğimize ilişkin bilgilendirmeleri sizlerle paylaşmak üzere hazırlandı.

TEBÜLTEN’i bugünden sonra her hafta tüm sizlere e-posta aracılığıyla ulaştıracağız. Böylelikle, TEBÜLTEN ile Birliğimizin faaliyetlerini duyurmuş olduğumuz birçok farklı kanala bir yenisini daha eklemiş oluyoruz. Mesleğimize katkı sunacağına duyduğumuz inançla, sizlerle paylaşıyor, beğeninize sunuyoruz.

Birlik’te Bir Gelecek
Birlik’le Güçlü Gelecek

TEBÜLTEN'e ulaşmak için tıklayınız.