Rehber Eczanem Programı Eğitici Eğitimleri Ankara’da Başladı

Türk Eczacıları Birliği Rehber Eczanem Programı Eğitici Eğitimleri 20 Eylül 2018 tarihinde Ankara’da başladı.

Rehber Eczanem Programının hali hazırda sahada uygulanmakta olan Astım/KOAH ve Diyabet modüllerine yönelik düzenlenen eğitici eğitimi, programın bölgelerde yaygınlaştırılması sürecinde yeni eğitici eczacılara ihtiyaç duyan Eczacı Odalarımızın desteklemesi hedefi ile gerçekleştiriliyor. Eczacı odalarımızdan 61 meslektaşımızın katılımı ile gerçekleşen eğitim 3 gün süresince devam edecek.

Programın açılışında Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri ve Rehber Eczanem Program Genel Koordinatörü Ecz. Arman ÜNEY Rehber Eczanem programının geldiği son noktayı anlatan bir sunumu katılımcılarla paylaştı. Programa dair istatiksel veriler sunan Üney, yeni eğiticilere Rehber Eczanemin programının daha fazla eczacıya ulaşması konusunda verecekleri desteğin önemine değinerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Program Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi ve TEB Eczacılık Akademisi Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Şule Rabuş, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Sancar ve Rehber Eczanem Programı Ulusal Eğiticileri Ecz. S. Özgür Öztürk, Ecz. Evrim Canbulat Çakıl ve Ecz. Koray Kaya’nın vereceği eğitimlerle devam ediyor.

Rehber Eczanem Programı eğitici eğitiminden görüntüler için tıklayınız.