TİTCK-TEB Kurumsal İstişare Toplantısı

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve Türk Eczacıları Birliği yetkilileri, ikinci eczacılık ve yardımcı eczacılık uygulamaları konularının görüşüldüğü 15.05.2018 tarihli toplantının devamında, 22.05.2018 tarihinde TİTCK Binasında yeniden biraraya geldiler. Toplantıda ikinci eczacılık ve yardımcı eczacılık uygulamaları ile ilgili görüşmeler sürdürüldü.

Toplantıya, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı Dr.Ali Alkan, Av.Nuray Bilgin Demir, Eczaneler Dairesi Başkanı Uzm.Ecz.Fatma Bekar ve Kurum yetkilileri ile; Türk Eczacıları Birliğinden Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Serdar Türkaydın, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.Aylin Yalçınkaya, Hukuk Danışmanı Av.Hüseyin Öğüşlü, Genel Sekreter Yardımcısı Ecz.Rida Himmet, Genel Sekreter Danışmanı A.Serkan Mercan, Yazılım Geliştirme Uzmanı Emrah Himmet katıldılar.