Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu 41.Dönemdeki İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu, 41.Dönem çalışmaları kapsamında ilk toplantısını 8 Mayıs 2018 tarihinde, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cem Mercül’ün başkanlığında, bölge eczacı odaları temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Toplantıda öncelikli olarak, Komisyon Başkanı tarafından geçmiş dönemlerde Türk Eczacıları Birliği ve Komisyon tarafından yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi. Ardından akılcı ilaç kullanımı ve farmakovijilans başlıkları ayrı bölümler halinde değerlendirilerek ilgili alanlarda eczacıların farkındalıklarının, yetkinliklerinin ve uygulama ayağının geliştirilmesine yönelik hayata geçirilebilecek proje ve eylem önerileri görüşüldü.

EDRNE ECZACI ODASI

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script litespeed bypass 2018