II. Ulusal Ezacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi

Eczacılık eğitimindeki yeni gelişmeleri ve ülkemizdeki yükseköğretimde akreditasyonla ilgili gelişmeleri paylaşmak, kalite güvencesi konusunda farkındalık yaratmak, kalite kültürünü yaymak amacıyla Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde, 10-11 Mayıs 2018 tarihinde Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi, Salon Anadolu'da 2. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi gerçekleştirilecektir.

Kongrenin ilk gününde, 10 Mayıs 2018 tarihinde “Eczacılık Eğitiminde Staj: Yeni Gelişmeler” konulu panelde Birliğimiz 2. Başkanı Ecz.Sinan Usta konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Ayrıntılı bilgi ve kongre programı için tıklayınız.

EDRNE ECZACI ODASI

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script litespeed bypass 2018