21.07.2006 TARİHLİ TOPLANTI HK.

Sayı : 05.2006 / 279
Konu : 21.07.2006 Tarihli Toplantı Hk.

Sayın Üyemiz;

SSK Sağlık İşleri İl Müdürlüğü ile yaptığımız sözlü görüşmeler neticesinde SSK'lı yatan hasta reçetelerinin dağıtımı esnasında reçetelere Bölge Eczacı Odası onayının ödemelerde aranacak bir şart olarak yorumlanmadığı izlenimi edinildiği, konunun açıklığa kavuşturulması için Odamız tarafından yapılan görüşmeler sonuçlanıncaya kadar, SSK'lı yatan hasta reçetelerinin eczaneler arasında sıra ile dağıtımı uygulamasına hastaların isteğine bağlı olarak devam edileceği ve konu ile ilgili olarak 21.07 2006 tarihinde Odamızda toplantı yapılacağı 19.07.2006 tarihinde duyurulmuştu.
21.07.2006 günü saat 11.00' de yapılan toplantıda üyelerimiz bilgilendirilmiş olup, üyelerimizden birinin önerisi ile aşağıda isimleri bulunan tüm eczacılarımız, "Mesleki Dayanışma ve iyi niyet göstergesi olarak Eczacı Odası Reçete Dağıtım Bürosunun yönlendirdiği reçetelerin dışındaki, (hasta yakınlarınca eczanelerinden temin edilen) SSK'lı yatan hasta reçetelerini de tamamen kendi insiyatifleri ile Eczacı Odası Bürosu'na onaylatıp limitlerine işlenmesini istemişlerdir.
Bilgilerinizi rica ederim.
Ecz. Bülent VAREL
BAŞKAN

Ecz. Bülent Varel, Ecz. Cenk Kes, Ecz. Olcay Akdağ,
Ecz. Emine Çebe Ecz. Şükrü Ciravoğlu, Ecz. Ayşe Cent,
Ecz. İbrahim Ay, Ecz. Kemal Karakuş, Ecz.Gürsel Tekin,
Ecz. H.Serap Sayhan, Ecz. F.Nursel Reyhan, Ecz.Meral Şahin,
Ecz. Deniz Yorulmaz, Ecz.Nuran Budak, Ecz. M.Osman Akış,
Ecz. Hüseyin Gülcemal, Ecz. Nesrin Ayan,Ecz. Tülin Azapağası
Ecz. Ülkü Bozbaşak, Ecz. F.Uygar Güler, Ecz. Ömür Akpınar,
Ecz. Sevinç Bozacı, Ecz. Duygu Gürgen, Ecz. Sıdıka Kaya,
Ecz. Hülya Hatun Akpınar, Ecz. Özgür Arda, Ecz. Aslı Sera Yeşiloğlu,
Ecz. Özlem Dinçer, Ecz. Ebru Veznikli, Ecz. Murat Doğan,
Ecz. Elvin Mercan, Ecz. Murat Sezginer, Ecz. Halil Yükseloğlu, Ecz. İsmail Yörüker.