ACIBADEM SİGORTA

35.A.00.003083
Ankara, 07.06.2006

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Birliğimiz ile Acıbadem Sigorta arasında imzalanan protokol gereği bastırılan sözleşme formlarının, talepte bulunan eczacı odalarına gönderimine başlanmıştır.

Acıbadem Sigorta'nın provizyon sisteminde %3,5 ıskonto ve kamu kurum indirimi ile ilgili düzenlemeler tamamlanmakta olup, 05.07.2006 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacaktır. Acıbadem Sigorta ile ilk defa sözleşme yapacak olan üyelerimizin, Odanızdan temin edeceği sözleşme formlarını doldurarak

30.06.2006 tarihine kadar

ACIBADEM SAĞLIK VE HAYAT SİGORTA A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ANLAŞMALI KURUMLAR DEPARTMANI
(Saniye Ermutlu Sok. No:12 Çolakoğlu Plaza 31090 Kozyatağı - İSTANBUL)

adresine göndermesi gerekmektedir. Sisteme giriş yapılabilmesi için gereken şifre de Genel Müdürlükten temin edilecektir.

Acıbadem Sigorta ile şu anda anlaşması bulunan üyelerimiz de, sözleşme formu ile kurumla yeniden anlaşma yapmak suretiyle yeni ıskonto oranlarından yararlanacaktır. Bu üyelerimizin sistem şifresi bulunduğundan, Acıbadem Sigorta'dan yeniden şifre almalarına gerek yoktur.

Sözleşme talebinde bulunan üyelerimizin doldurduğu Acıbadem Sigorta formları, 30.06.2006 tarihine kadar Odanız tarafından toplu olarak Acıbadem Sigorta Genel Müdürlüğüne ulaştırılabileceği gibi, üyeler sözleşme formlarını kendileri de gönderebilecektir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Erdoğan ÇOLAK