NAPROSYN CR 750 MG TABLET İSİMLİ ÜRÜNÜN 05773 NUMARALI SERİSİNE UYGULANAN GERİ ÇEKME İŞLEMİ HAKKINDA

38.A.00.005149
14.05.2013
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

Birliğimize Abdi İbrahim İlaçları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den gelen yazı ile;

Ruhsatına sahip oldukları Naprosyn CR 750 mg Tablet isimli ürünün “05773” numaralı serisine T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun kararı sonucunda; 2.Sınıf B seviyesinde (eczane/ecza deposu/hastane eczanesi ve kurumlar) geri çekme uygulaması başlatıldığı,

Geri çekme işleminin sadece Naprosyn CR 750 mg Tablet 05773 numaralı seri için olup bu ürünün diğer formları ve serilerinin kapsam dahilinde olmadığı belirtilmektedir.

Bilgilerinizi ve eczane stoklarında bulunan söz konusu ürünlerin “27 Mayıs 2013 tarihine kadar yazı ekinde verilmiş olan “Eczaneler İçin Ürün Toplatma Formu”doldurularak ilgili depolara iade edilmesi hususunun tüm üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY

Abdi İbrahim İlaçları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den gelen yazı için tıklayınız.
Eczaneler İçin Ürün Toplama Tutanağı