2006 YILI SSK SÖZLEŞME YENİLEME HK.

Sayı: 05.2006 / 213

Sayın Üyemiz;

SSK Kurumunun 22.05.2006 tarihli duyurusuna göre;

2006 yılı Protokol ve Eki Sözleşme ile SSK Kurumuyla sözleşme yenileme talebinde bulunan eczanelerin aşağıda belirtilen belgeleri Kuruma ibraz etmeleri istenmektedir.

1- Kimlik fotokopisi (T.C. Kimlik No. içeren),
2- Ruhsat fotokopisi,
3- İmza Sirküsünün aslı gibidir onaylı örneği,
4- Anlaşma metni (Eczacı Odasından alınacak),
5- Eczacı Odasından alınan yeni tarihli sözleşmeye engel yoktur belgesi,
6- Mükellefin bağlı olduğu Vergi Dairesinden onaylı Eczane Bilgi Formu.

SSK İstanbul Bölge Müdürlüğü ile toplu teslim konusunda görüşmeler devam etmektedir. Olumlu yanıt gelirse isteyen meslektaşlarımızın tamamlamış olduğu evrakları Eczacı Odası tarafından toplu olarak götürülecektir. Bu konu ile ilgili gelişme 1-2 gün içerisinde sizlere duyurulacaktır. Yanıt olumsuz olursa veya isteyen meslektaşlarımız bizzat kendileri belgeleri ile SSK İstanbul Bölge Müdürlüğü İlaç ve Eczacılık Hizmetleri Birimi Kefçedede Mah. Tunus Bağı Cad. No:192 Üsküdar- İSTANBUL adresine, 12.06.2006 tarihine kadar sözleşme yenileyebilirler.
Bilgilerinize rica ederim.

Ecz. Bülent VAREL