ECZANE BİLGİ FORMU

Ç O K Ö N E M L İ
İ V E D İ !

Sayın Üyemiz;

Bilindiği gibi 2006 yılı Maliye Protokolü gereğince eczaneler tarafından yapılacak iskonto oranı eczanenin 2005 yılına ait hasılatına istinaden belirlenecektir.
Eczaneler tarafından kuruma yapılacak iskonto oranının belirlenebilmesi için eczacı tarafından protokol eki EK- 3/B ECZANE BİLGİ FORMU' nun eczacının bağlı bulunduğu Vergi Dairesi tarafından onaylatılarak İllerde Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü, İlçelerde ise Mal Müdürlüklerine teslim edilmesi gerektiği duyurulmuştur.
Ancak, Emekli Sandığı tarafından Birliğimize yapılan başvuru gereğince üyelerimiz tarafından, Vergi Dairesine onaylatılmış Eczane Bilgi Formu'nun bir örneği Odamıza teslim edilecek olup, Odamız tarafından;
-ECZANE EMEKLİ SİCİL NUMARASI
-ECZANE ADI
-ECZACI ADI- SOYADI
-ECZANENİN 2005 YILINA AİT SATIŞ HASILATI
Bilgilerini içeren liste dijital ortamda hazırlanarak Birliğimize gönderilecek, listeler Birliğimiz tarafından sisteme giriş yapılmak üzere Emekli Sandığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına gönderilecektir.
Emekli Sandığı tarafından 15.05.2006 tarihine kadar sisteme bilgi girişi yapılabilmesi için söz konusu listelerin 08.05.2006 tarihine kadar Birliğimize gönderilmesi gerekmektedir.
Üyelerimizin Emekli Sandığı ile yapacakları sözleşme formları ile Vergi Dairelerinden alınan ECZANE BİLGİ FORMLARI Odamız tarafından toplu olarak hizmet satın alınan Emekli Sandığı Bölge Müdürlüğü'ne gönderilecektir.
Emekli Sandığı Sözleşme Formlarının İlçeler bazında dağıtımı ve imzalanması daha sonra duyurulacaktır.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Ecz. Bülent VAREL
BAŞKAN