ACIBADEM SİGORTA İLE GRUP SAĞLIK SİGORTASI ANLAŞMASI İMZALANDI

Ankara, 15.03.2006

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Türk Eczacıları Birliği ile Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. arasında, meslektaşlarımızın, ailelerinin ve çalışanlarının faydalanması amacıyla bir Grup Sağlık Sigortası anlaşması yapılmıştır.

Ayakta tedavi giderleri, yatarak tedavi giderlerine göre çok daha az riskli ve az maliyetli olduğu; ve meslektaşlarımızın ayakta tedavi giderleri, bağlı bulundukları sosyal güvenlik kuruluşlarınca karşılandığı için, Grup Sağlık Sigortası ile, özellikle yatarak tedavilerin güvence altına alınması hedeflenmiştir.

Türkiye'nin en büyük ve güvenilir sigorta şirketlerinden Acıbadem Sigorta'nın Türk Eczacıları Birliği'ne özel poliçesi ile, Acıbadem Hastaneleri'nin yanı sıra, Acıbadem Sigorta'nın Anlaşmalı Sağlık Kuruluşlarından da sınırsız yatarak tedavi hizmeti alınabilecektir.

Konuyla ilgili irtibat bilgileri ve dokümanlar yazımız ekinde yer almakta olup, bu bilgilere www.teb.org.tr adresinden de ulaşılabilecektir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Ekrem EŞKİNAT