SSK KOLİ TESLİMİ

SAYIN ÜYEMİZ;

Bildiğiniz gibi bir süredir SSK kolilerinin taşınması işlemi koli takip programı aracılığıyla ve kargo şirketleri tarafından yürütülmekteydi.Ancak gerek teslim esnasında, gerekse ücret konusunda yaşanan bazı sıkıntılar sonucunda, SSK İstanbul Sağlık İşleri İl Müdürlüğü'nce 01.03.2006 günü yapılan açıklama ile koli takip sisteminin kaldırıldığı, koli teslimlerinin kargo ile veya elden Üsküdar İlaç ve Eczacılık Hizmetleri Birimi'ne yapılacağı belirtilmiştir.

Bu gelişmeler üzerine 16.02.2006-28.02.2006 döneminden itibaren SSK faturalarının İstanbul Sağlık İşleri İl Müdürlüğü'ne tesliminin Odamız aracılığıyla yapılması kararı alınmıştır.İsteyen üyelerimiz kolilerini Odamıza teslim edebilecekleri gibi, kargo ile ya da elden de "Üsküdar İlaç ve Eczacılık Hizmetleri Birimi"ne teslim edebileceklerdir.

Kolilerini Odamız aracılığıyla göndermek isteyen üyelerimizin aşağıda belirtilen hususlara kesinlikle uymaları gerekmektedir.Bu hususlara uygun olmayan koliler Odamızca TESLİM ALINMAYACAKTIR.

1-Teslim edilen kolilerin ağzı bantlanacaktır.Koliler eksik tamamlamak için bile olsa Odamızda kesinlikle açılmayacaktır.

2-Odamıza kesinlikle kargo ile koli gönderilmeyecektir.Koli teslimi sırasında "koli teslim defteri" doldurulup ücret tahsil edilecek ve teslim eden kişi tarafından defter imzalanacaktır.(ücret tahsil edilmeden ve defter doldurulmadan koli teslim alınmayacaktır.)

3-Kolilerin üzerine yapıştırılacak şeffaf dosyaya

a) 2 adet icmal listesi(dilekçe)

b) 2 adet teslim belgesi (ekte örneği var)

konulacak ve kolilerin sırtındaki bilgiler eksiksiz olarak doldurulacaktır.

4-Ayrıca SSK Provizyon sisteminden alınan icmal listesi (dilekçe) den 1 adet fazla getirilerek altına boş bir yere ; "YUKARIDA DÖKÜMÜ BULUNAN REÇETE VE FATURALARIMIN TESLİMİ SIRASINDA HER TÜRLÜ SORUMLULUK SADECE TARAFIMA AİTTİR" şeklinde not düşülüp kaşelenerek eczane sorumlu müdürü eczacı tarafından imzalanacaktır.

5-Yukarıdaki şartları taşımayan koliler kesinlikle teslim alınmayacaktır.

KOLİ TAŞIMA ÜCRETLERİ ;

Araç katılım payı ödeyen eczaneler ;

Küçük Boy Koli: 1,00 YTL

Orta Boy Koli: 4,00 YTL

Büyük Boy Koli: 8,00 YTL

Araç katılım payı ödemeyen eczaneler ;

Küçük Boy Koli: 3,00 YTL

Orta Boy Koli: 10,00 YTL

Büyük Boy Koli: 15,00 YTL

Ek dosya için tıklayınız...