Anasayfa Duyurular Etkinlikler Odamız İletişim Yayınlar Programlar
Yönetim Kurulu  Denetleme Kurulu  Büyük Kongre Delegeleri  Haysiyet Divanı
Temsilciler

ECZ.CENK KES

27.05.1968 Tarihinde Edirne'de doğdu.Edirne Kurtuluş İlkokulu, Edirne Atatürk Ortaokulu, Edirne Lisesi ve İ.Ü. Eczacılık Fakültesi'de öğrenimini tamamladı. 1993 yılında Edirne'de Serhat Eczanesi isimli eczanesini açarak meslek hayatına atıldı.2000 yılında 39.Bölge Edirne Eczacı Odası Yönetim Kurulu'na seçildi.Aynı yıl Saymanlık görevini üstlendi.2003-2009 yılları arasında Genel Sekreterlik yaptı.2009 Seçimli Olağan Kongresi sonucuyla Oda Başkanlığı görevine başlamıştır.

GENEL SEKRETER
ECZ. EMİNE CEBE

1965 Erzurum doğumludur.İstanbul Harmantepe İlkokulu, Edirne Atatürk Ortaokulu ve Edirne Lisesi'ni bitirdikten sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu.Beş ay Edirne Merkez Oktay Eczanesi'nin mesul müdürlüğünü yaptı.Altıbuçuk yıl SSK Edirne Bölge Hastanesi'nde görev yapan Ecz.Emine ÇEBE 1995 yılında Edirne Merkez İlçe'de Çebe Eczanesi'ni açtı.39.Bölge Edirne Eczacı Odası'nda denetçi eczacı olarak bir süre görev aldıktan sonra 2003 yılında Yönetim Kurulu'na seçildi ve 2007 yılında başlayan Saymanlık görevini 2013 yılı'na kadar sürdürmüştür.

SAYMAN
ECZ. F.UYGAR GÜLER

1974 Yılında Edirne'de doğdu. Lise öğrenimini kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladıktan sonra 1995 yılında İst.Üniv.Ecz. Fak.mezun oldu.Askerlik görevi bitiminde 1997 yılında Edirne merkezde Uygar Eczanesi adı altında kendi işyerini açarak meslek hayatına başladı. Bir dönem Edirne Eczacı Odası Denetçi Eczacı olarak bir dönem de Haysiyet Divanı Üyeliği görevini yürütmüştür.

ÜYE
ECZ. E. ESİN YAVUZ

13.12.1974 tarihinde Kırklareli'de doğdu. Edirne Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra 1992 yılında Hacettepe Üni.Ecz. Fak.kazandı. 2000 yılından itibaren Edirne-Havsa ilçesinde Yavuz Eczanesini işletmektedir.

ECZ.BELGİN KONYALILAR MERİÇ
ÜYE

1965 Edirne doğumludur.İlk ,orta lise öğrenimini Edirne'de, Eczacılık eğitimini 1982-1986 yılları arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tamamladı. 1986-1994 yılları Edirne'de SSK Bölge hastanesinde görev yaptıktan sonra 1994 yılında Belgin Eczanesini açtı.

DOSYALAR
 Manuel Karekod Sonla
 YEŞİL - KIRMIZI REÇE
 ECZANELERDE BULUNDUR
 SGK İTİRAZ DİLEKÇESİ
EDAKOM Yazılım Bilgisayar Ltd. Şti.