Anasayfa Duyurular Etkinlikler Odamız İletişim Yayınlar Programlar

01.02.2018

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Bilindiği üzere, Birliğimiz ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol'ün 3.4 maddesi gereğince, Eczacı indirim oranları bir önceki yıl satış hasılatı (KDV hariç) üzerinden uygulanmaktadır.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasında yürütülmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol görüşmelerinde, protokolde yer alacak ekonomik düzenlemelerle ilgili olarak güncel veriler üzerinden talepte bulunabilmesi amacıyla 2017 yılı hasılat bilgilerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu amaçla, meslektaşlarımızın, muhasebecilerinden alacakları 2017 yılına ait hasılat bilgilerini Eczacı Bilgi Sisteminde açılan ilgili bölüme aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek kayıt etmeleri gerekmektedir:

1)Farma Inbox programının Reçete Tevzi butonuna basılarak SGK Sicil numarası ve şifresi girilecektir.

2)Reçete Tevzi sisteminin üst bölümünde yer alan EBS görseline basılarak Eczacı Bilgi Sistemi içerisinde "2017 Yılı Satış Hasılatı" Bölümü doldurulacaktır.

2017 yılı satış hasılatları, Vergi Dairelerinden onaylı eczane gelir tablolarının kesinleşmesinden sonra Nisan ayında da ayrıca istenecek olup, resmi olmayan 2017 yılı satış hasılatı bilgilerinin girişlerinin 08.02.2018 Perşembe günü saat 18.00'a kadar tamamlanması hususunda bilgilerinizi ve konu hakkında üyelerinizin bilgilendirilmesini saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman ÜNEY

1)Farmainbox Giriş Ekranı

2) Reçete Tevzi Giriş Ekranı

3) EBS Giriş

4)Hasılat Sayfası

5) Hasılat Giriş Ekranı

Haber okuma sayısı: 702

DOSYALAR
 KIRMIZI VE YEŞİL REÇ
 YEŞİL KIRMIZI REÇETE
 Manuel Karekod Sonla
 ECZANELERDE BULUNDUR
EDAKOM Yazılım Bilgisayar Ltd. Şti.