Anasayfa Duyurular Etkinlikler Odamız İletişim Yayınlar Programlar
ANKETLER
  T.C.İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu İle Görüşme

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Mehmet Emin Beyaz ve Türk Eczacıları Birliği 44.Bölge Eczacı Odası Başkanı Uzm.Ecz.Adnan Bayhan’dan oluşan Heyet 5 Ocak 2018 tarihinde T.C.İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile makamında bir görüşme gerçekleştirdiler.

Görüşmede Sayın Bakan’a, Standart Eczane Tabelalarının E-Logolar gibi Vergiden Muaf Olması ve AFAD’ın İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne devri ile Geçici Koruma Kapsamındaki Kişilere Eczanelerce İlaç Temin Edilmesine İlişkin Protokol Sürecinin Tamamlanması konularına ilişkin bir bilgi notu sunularak görüşlerimiz ve taleplerimiz aktarıldı.

Sayın Bakan, Türk Eczacıları Birliği’nin taleplerini büyük bir dikkatle dinledi ve bu konularda gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi.

Haber okuma sayısı: 110

DOSYALAR
 KIRMIZI VE YEŞİL REÇ
 YEŞİL KIRMIZI REÇETE
 Manuel Karekod Sonla
 ECZANELERDE BULUNDUR
EDAKOM Yazılım Bilgisayar Ltd. Şti.