Nöbetçi Eczane Uygulamaları Konusunda TİTCK Yetkilileri ile Yapılan Toplantı Hakkında

Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney, TİTCK Bilgi Sistemleri Daire Başkanı Uzm. Ecz. Ömer Hakan ŞİMŞEK, TİTCK Bilgi Sistemleri Dairesi Uzmanları ve TEB Bilgi İşlem Birimi Uzmanları 13.11.2017 tarihinde Birlik merkezindeki toplantıda bir araya geldiler.

TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney ve TİTCK Bilgi Sistemleri Daire Başkanı Uzm. Ecz. Ömer Hakan Şimşek, nöbetçi eczane bilgilerinin standartlaştırılması ve Birliğimizin hazırlamış olduğu Nöbetçi Eczane Portalı ve yazılımının TİTCK’nın programı ile birlikte çalışabilmesi için yürütülecek eşgüdüm ve koordinasyon çalışmaları hakkında ve atılacak ortak adımlar konusunda görüş alış verişinde bulundular. Daha sonra TİTCK Bilgi İşlem personeli ile TEB Bilgi İşlem Uzmanları her iki yazılımın birlikte çalışabilmesi ve ortak projenin hayata geçirilebilmesi için gerekli teknik ve yazılımsal ayrıntılar konusunda detaylı bir görüşme gerçekleştirdiler.